TYÖVOIMAVUOKRAUS - miellyttävä keino löytää paras


Työvoiman vuokraaminen on tapa rekrytoida työvoimaa. Se on joustava, kustannustehokas ja matalariskinen


Henert OY:n työvoimavuokrauspalvelu sopii yritykselle, kun sillä on tarvetta löytää työvoimaresursseja joustavasti tuloksekkaasti. Hinta lasketaan vuokratyöntekijöiden työtuntien perusteella ja muita peitettyjä kustannuksia ei ole – siksi asiaan ei liity myöskään suuria riskejä. Jos työntekijä ei jostain syystä tunnu olevan asiakkaalle sopiva, tilanteen voi ratkaista helposti ja nopeasti. Edellinen työntekijä tulee vain korvata sopivammalla työntekijällä. Meidän työprosessiimme kuuluu, että etsimme työntekijöitä asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi valitsemme sopivan ehdokkaan erityisellä tavalla. Irtisanomisen yhteydessä teemme parhaamme löytääksemme vuokratyöntekijöille uudet työpaikat. Ennen vuokratyöntekijän töihin lähettämistä konsultoimme asiakkaan kanssa kaikista yksityiskohdista etukäteen.
Yrityksen menestyksen avain on siinä, että kyetään tulemaan toimeen nopeasti muuttuvilla työvoimamarkkinoilla. Oikeaa työntekijää on kuitenkin yhä hankalampi löytää ja se vie enemmän aikaa. Juuri tässä asiassa ME voimme tulla avuksesi.

Miksi valita rekrytointipalveluun HENERT OY?

 • Meillä on yksinkertainen, nopea ja joustava rekrytointitapa.
 • Meidän rekrytointiprosessimme on perusteellinen ja huolellisesti harkittu.
 • Järjestämme monia kilpailuita eri aikoina.
 • Pystymme tarjoamaan useita ehdokkaita yhteen työtehtävään.
 • Me tarjoamme Teille työntekijät, joilla on asianmukaiset taidot. Tarkalleen sellaisen, jota Te itse tarvitsette.
 • Mikäli meillä ei ole sopivaa työntekijää heti, viimeistään 30 päivän kuluessa löydämme hänet.

  ETSIMME JA LÖYDÄMME TYÖNTEKIJÄT

  AVOIMET KILPAILUT

  Löydämme ensimmäisenä työntekijät, jotka ovat motivoituneita työskentelemään omalla erikoisalallaan. Sitten haastattelemme heitä ja tutkimme myös heidän taustansa. Tämä on syy siihen, että me myös tunnemme kaikki tietokannassamme olevat työntekijät – sekä heidän asenteensa että vahvat puolensa. Näin voimme esitellä työntekijän asiakkaalle ja tämän suostuessa solmimme sopimuksen. Mikäli tilaaja haluaa työntekijän määräaikaisesti yritykseensä, niin myös teemme niin. Tarvittaessa voimme myöhemmin muuttaa sopimuksen pysyväksi. Se on hyvä tapa testata työntekijä.
  Eri tilanteissa voimme järjestää avoimen kilpailun. Siinä tapauksessa pohdimme henkilö- ja muita ominaisuuksia, joista asiakas on kiinnostunut. Edellä kerrotun mukaisesti järjestämme sitten kilpailun. Järjestämme koko prosessin alusta loppuun saakka. Näin asiakkaan ei tarvitse kuluttaa arvokasta aikaansa moniin puheluihin, tarkastuksiin ja keskusteluihin. Ensimmäisen valinnan jälkeen tarjoamme tilaajalle kaikkein sopivimmat ehdokkaat.

  Ottakaa yhteyttä

  Tilaaja tideot*
  Kohteen tiedot
  Kohteen yhteyshenkilöt ja yhteystiedot
  Muu info
  Työn kuvaus
  Miehistä esitettävät asiakirjat
  Lisätkää halutessanne kuva työkohte(ei)sta